English Srpski Magyar

TARTALOMFEJLESZTÉS

Az online tartalomfejlesztés, illetve a honlap szöveges tartalmainak megírása nagyban különbözik az írott sajtótermékek céljaitól és tulajdonságaitól.

A weboldal szöveges tartalma már az első másodpercekben le kell kösse a látogatót és számára hasznos vagy érdekes információkkal kell szolgáljon. Emellett a szolgáltatást vagy a terméket oly módon kell bemutassa, hogy a látogató könnyűszerrel eljuthasson a rendelésig vagy a kapcsolatfelvételig.

A honlapokon természetesen helye van a szakmai informatív írásoknak is. Ezek kiválóan alkalmasak arra, hogy a releváns kulcsszavaikat és kereső kifejezéseiket sikeresen keresőoptimalizáljuk. A tartalom bővülésével a látogatók száma is növekszik.

SZÖVEGÍRÁS HONLAPOK RÉSZÉRE

Szövegírás szolgáltatásunk kedvező áron, már 1 Ft karakterenkénti ártól elérhető. Nagyobb mennyiség rendelése esetén további kedvezményt biztosítunk.

MIÉRT ÉRDEMES SEO CÉGGEL VÉGEZTETNI A SZÖVEGÍRÁST?

A honlapok szövegírása két szempont alapján történik:
  • marketing és
  • keresőoptimalizálás
alapján. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatást vagy árut bemutató írásnak egyszerre minőségesen megírt hatékony reklámeszköznek kell lennie, ugyanakkor alkalmasnak kell lennie a Google találatokból érkező forgalom növelésére. Ezt az előzetes kulcsszóelemzés eredményeinek ismeretében a szöveg optimalizálásával érhetjük el.

A MÁSOLT TARTALOM HÁTRÁNYAI

A honlapunk szöveges tartalmai csak abban az esetben képviselnek értéket, ha a látogató azt máshol nem találhatja meg. Teljesen érthető kritérium a Google részéről: ugyanazon adott tartalmat csak egyszer jeleníti meg.

A szöveges tartalmak kínálta lehetőségek idővel töménytelen mesterkélt, silány minőségű tartalmat szültek. A szövegek manipulálása könnyebbnek bizonyult, mint maga a szövegírás. Erre a jelenségre adott választ a Google Panda, amely tiltólistára állította azokat a honlapokat, melyek minőségtelen vagy másolt szöveges tartalmakkal igyekeztek érdekeiket érvényesíteni.

Ezzel végérvényesen kifejezésre jutott a minőségi tartalmak jelentősége, amit a később megjelenő manipulatív linképítést büntető Google Pingvin tovább erősített. A Panda és Pingvin páros ellehetetlenítette az olcsó manipulatív technikák használatát. Alternatívát csupán a minőségi, értéket adó szövegírás és tartalomfejlesztés jelenthet saját honlapon belül és kívül egyaránt.

MIÉRT MI?

Mert több éves tapasztalattal készítjük el az Ön honlapját is.

Mert csapatban dolgozunk, ezáltal mindenki a saját szakterületével foglalkozik.

Mert kapcsolati tőkénknek köszönhetően komoly összegeket takarítunk meg a linkmarketing költségvetéséből.

Mert a legkeményebb pénzügyi és biztosítási versenyben is sikereket értünk el.
TÁRHELY AJÁNLATAINK
1 domain
20 GB tárhely
500 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
10 GB tárhely
250 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
5 GB tárhely
120 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
1 GB tárhely
50 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
Copyright © 2013 | Minden jog fenntartva | sr. SeoBird