English Srpski Magyar

LINKMARKETING

A linkmarketing szerepe két különböző fronton mutatkozik meg: a hivatkozásokon keresztül látogatók érkeznek a honlapunkra, valamint a minőségi hivatkozásokkal rendelkező honlapokat a Google értékesebbnek minősíti, így előkelőbb helyen jeleníti meg az organikus találati listákon.

A honlapunkra mutató külső hivatkozások fontosságát jelzi, hogy a Google algoritmusának jelentős része csakis ezek minősítésével foglalkozik. Vizsgálja a hivatkozó oldalak minőségét, megbízhatóságát, a nyelvi viszonyokat, a hivatkozó és hivatkozott oldal egymás közötti relevanciáját, a hivatkozás korát, és sorolhatnánk tovább. Ma már a Google algoritmusa felnőtt a feladathoz, képes helyén kezelni és megkülönböztetni a manipulatív linképítést az értéket adó online marketingtől.

LINKMARKETING AJÁNLATUNK

A Google minőségi irányelveinek megfelelő honlapokon kínálunk megjelenési felületeket. Linkmarketing szolgáltatásunk nem katalógus alapú linképítés!

Az általunk megírt és leszervezett cikkek tényleges látogatottsággal és magas technikai értékekkel rendelkező honlapokra kerülnek ki:
  • magas PageRank értékkel rendelkeznek (PR4-6)
  • a webhelyen töltött idő, az átkattintási arány és egyéb látogatói statisztikák miatt a Google bizalmát élvezik
  • a domain címek és tartalom több évesek, némelyek 10 év felett járnak
  • minőségi linkprofillal rendelkeznek
  • a rajtuk található írások zöme nem tartalmaz kifelé mutató linket

MIÉRT NEM LINKÉPÍTÉS?

A linképítés az évek során a linkkatalógusok és linkgyűjtők használataként ivódott a köztudatba. 2012 áprilisáig a módszer szinte tökéletesen működött. Tucatnyi erre szakosodott cég kínálta a szolgáltatását és ért el sikereket az ügyfelek honlapjaival. Ám megérkezett a Pingvin névre keresztelt Google akció, amely kíméletlenül leszámolt azokkal a honlapokkal, amelyek egyértelműen egy-egy kulcsszó előrehaladását manipulálták.

A GOOGLE PINGVIN

A Google 2012. április 24-én alkalmazta először a Pingvin névre keresztelt algoritmusát, amely a mesterséges linképítést kívánta büntetni. Ekkor elsődlegesen a manipulatív horonyszöveg választás miatt osztott büntetéseket. A 2012-es évben még kétszer alkalmazták a Pingvin algoritmust, majd 2013. május 22-én megújulva és felokosítva tért vissza; már nem csak a manipulatív módon épített linkeket szűrte tökéletesen, hanem a minőségtelen webhelyekről érkező hivatkozásokat is képes volt leminősíteni. Ezt egyértelműen alátámasztják a tapasztalatok és a Google hivatalos bejelentései is.

Ezzel a rossz minőségű webhelyekre támaszkodó linképítés módszere megkapta a kegyelemdöfést. Már csak az értéket képviselő külső tartalomfejlesztés jelenti a biztonságos linkmarketinget.
MIÉRT MI?

Mert több éves tapasztalattal készítjük el az Ön honlapját is.

Mert csapatban dolgozunk, ezáltal mindenki a saját szakterületével foglalkozik.

Mert kapcsolati tőkénknek köszönhetően komoly összegeket takarítunk meg a linkmarketing költségvetéséből.

Mert a legkeményebb pénzügyi és biztosítási versenyben is sikereket értünk el.
TÁRHELY AJÁNLATAINK
1 domain
20 GB tárhely
500 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
10 GB tárhely
250 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
5 GB tárhely
120 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
1 GB tárhely
50 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
Copyright © 2013 | Minden jog fenntartva | sr. SeoBird