English Srpski Magyar

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

A keresőoptimalizálás (SEO) célja a honlapunk kulcsszavainak és keresési kifejezéseinek előresegítése a Google és más keresők találati listáin. Ennek a folyamatnak köszönhetően több releváns kifejezésre keresve több látogató érkezik a honlapunkra, akik vásárlóvá vagy ügyfellé válnak.

A keresőoptimalizálás két fő területre bontható: a saját honlapon belüli (onsite) és más független honlapokhoz köthető (offsite) optimalizálásra. Ez utóbbi gyakorlatilag a linkmarketinggel azonos. Míg a honlapon belüli optimalizálás alapjai napok alatt elvégezhetőek, addig a linkmarketing hosszú és tervezett folyamat.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS AJÁNLATUNK

A honlap optimalizálásának módszerei és mértéke mindig egyedi megegyezés tárgya. A várhatóan kis forgalmú honlapok optimalizálása rendszerint kimerül a kulcsszóelemzésben, belső keresőoptimalizálásban és a linkmarketingben, míg egy komoly online versenyre készülő honlap esetében ezeken túl a konkurenciaelemzés, tartalomfejlesztés, ergonómia javítások, konverzió optimalizálás is indokolt.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ELEMZÉSI FELADATOK ELVÉGZÉSE

Elemezési szolgáltatásunk már működő honlapok esetében kiterjed a forráskód, a műszaki mutatók és linkprofil elemzésére. Ez alapján olyan javaslatokat állíthatunk össze, amely nagyban hozzájárul a honlap kulcsszavainak előrehaladásához a Google találati listáján.

Az induló honlapok esetében viszont a kulcsszó- és konkurencia elemzés kap legfőbb figyelmet. Nagyobb konkurenciával szemben különösen fontos a helyes stratégia megválasztása.

MIÉRT ÉRI MEG?

Bátran kijelenthető, hogy a keresőoptimalizálás hosszútávon a legolcsóbb és leghatékonyabb marketing eszköz. A legnagyobb előnye, hogy a munka lezárását követően is pénzt termel a vállalkozás számára. Ráadásul minél idősebb domain címről van szó, annál nagyobb bizalommal rendelkezik a Google algoritmusával szemben.

További előnyt jelent, hogy a Google találati listájáról érkező látogatók célzott szándékkal jöttek hozzánk (lévén a szolgáltatásunkkal kapcsolatos kifejezésre kerestek), így sokkal nagyobb arányban válnak megrendelővé.

A keresőoptimalizálás kis- és középvállalkozások számára is megfizethető szolgáltatás.

Kérje ajánlatunkat!MIÉRT MI?

Mert több éves tapasztalattal készítjük el az Ön honlapját is.

Mert csapatban dolgozunk, ezáltal mindenki a saját szakterületével foglalkozik.

Mert kapcsolati tőkénknek köszönhetően komoly összegeket takarítunk meg a linkmarketing költségvetéséből.

Mert a legkeményebb pénzügyi és biztosítási versenyben is sikereket értünk el.
TÁRHELY AJÁNLATAINK
1 domain
20 GB tárhely
500 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
10 GB tárhely
250 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
5 GB tárhely
120 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
1 domain
1 GB tárhely
50 GB havi forgalom
Korlátlan e-mail cím
Korlátlan aldomain
Copyright © 2013 | Minden jog fenntartva | sr. SeoBird